Tevo op school

Tevo Studiebegeleiding werkt nu meer dan 2 jaar samen met voortgezet (speciaal) onderwijsinstellingen voor leerlingen met internaliserende problematiek. Wij verzorgen hier onder andere één-op-één bijlessen, naschoolse huiswerkbegeleidingexamentrainingen en steunlessen tijdens en/of na schooltijd. De samenwerkingen verlopen zeer goed en wij zijn van mening dat Tevo Studiebegeleiding van hoge toegevoegde waarde is voor middelbare scholen, met name in het voortgezet speciaal onderwijs.

Onze opgedane ervaring op het voortgezet speciaal onderwijs heeft ons in laten zien hoe onze (gepersonaliseerde) diensten van meerwaarde kunnen zijn voor deze leerlingen.

Waarom Tevo Studiebegeleiding?

Studenten

Tevo werkt op dit moment met universitaire studenten die affiniteit hebben met het vakgebied. De studenten staan dicht bij de stof en kunnen zich goed inleven in de leerlingen. Uit onze ervaring blijkt dat een jong gezicht voor de klas zorgt voor een andere invalshoek die veel scholieren erg waarderen. Daarnaast zijn de scholieren sneller op hun gemak door het kleinere leeftijdsverschil.

Maatwerk

Tevo Studiebegeleiding kijkt samen met de school naar geschikte begeleiding. Zo gaan wij altijd eerst in gesprek om te kijken wat de specifieke behoeften zijn van de school. Hiermee bieden we altijd de beste begeleiding voor de leerlingen.

Samenwerking

Bovendien werkt Tevo Studiebegeleiding tijdens de begeleiding nauw samen met de school. Tijdens de begeleiding zullen er regelmatig feedbackmomenten worden ingepland. Ook lesbezoeken worden regelmatig door ons gepland. Hierdoor zorgen wij voor continue verbetering van de aansluiting van Tevo Studiebegeleiding op uw school.

Persoonlijk contact

Tevo Studiebegeleiding wijst aan elke school een contactpersoon toe die de gehele week bereikbaar is en regelmatig op school aanwezig kan zijn. Daarenboven zal deze persoon ervoor zorgen dat alles soepel verloopt op de school.

Enthousiast?

Heeft uw school behoefte aan extra begeleiding? Graag gaan wij met u in gesprek om onze mogelijkheden nader toe te lichten en te kijken wat wij voor uw school kunnen betekenen.

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.